SEO Specialist

Video Ads, Local Business Ads, Mobile Ads

Posted on: May 29, 2009

1. Video ads are ‘click-to-play,’ so the first thing users will see when your ad is shown is a

1.text ad
2.static image
3.looping video
4.box with a large play button
Answer: static image

2. It’s best to deliver key messages late in your video ad.

True
False
Answer: False

3. Local business ads can appear on the Google content network.

True
False
Answer: True

4. Before you can create a local business ad, you must first ______.

enable the content network
verify that your business is included on Google Maps
advertise on Google six months
create a local business listing in the Local Business Center
Answer: create a local business listing in the Local Business Center

5. The format of local business ads is the same on Google Maps and the Google search network.

True
False
Answer: False

6. Mobile ads contain ____ lines of ad text with a maximum of ____ characters on each line.

2, 12 to 25
3, 12 to 18
2, 18 to 25
2, 12 to 18
Answer: 2, 12 to 18

7. It is possible to have your mobile ad connect users to your business phone.

True
False
Answer: True

8. The pricing model for mobile ads is either pay-per-click or ______.

pay-per-impression
pay-per-call
a monthly flat rate
price-per-acquisition
Answer: pay-per-call

Refer: http://www.google.com/adwords/learningcenter/text/breeze_quizzes/quiz-48982.html
http://www.google.com/adwords/learningcenter/text/breeze_quizzes/quiz-48986.html
http://www.google.com/adwords/learningcenter/text/breeze_quizzes/quiz-48990.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

inba Seo Analyst

Archives

May 2009
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Blog Stats

  • 14,158 hits

RSS Seo Analyst

free counters
%d bloggers like this: